Doi noi Co-Managing Directors la Cable Direct

Bogdan Lazarescu si Florin Visenescu au fost numiti in functia de Co-Managing Director ai Cable Direct, prima companie din Romania care a avut ca obiect de activitate vanzarea si comercializarea de spatiu de emisie al televiziunilor prin cablu.

"Suntem incantati ca echipa cea mai competenta in domeniul vanzarii de spatiu publicitar a accepat provocarea oferita de functiile inalte din Cable Direct" a declarat John Florescu, reprezentantul Centrade USA, compania care detine Cable Direct. "Statiile de televiziune prin cablu vor sa obtina profit, iar aceasta echipa are deja experienta cu statii de emisie importante: Sony AXN, Fox Kids (acum Jetix), HBO si Discovery Channel".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related