Si noi il vrem pe David Bowie

Si noi il vrem pe David Bowie

David Bowie e pe val in 2013. In ianuarie a implinit 66 de ani, in martie a lansat cel de-al 24-lea album din cariera, in octombrie a fost numit cel mai bine imbracat britanic din istorie, iar in noiembrie a cantat pentru Louis Vuitton. In decembrie, cineva vrea sa-l primeasca pe post de cadou. Mai exact, trupa agentiei The VIA din Portland. Cand nu il fac pe Liotta sa para mai  mean decat e, creativii agentiei americane se relaxeaza cantand. Nu si-au cautat un nume foarte sofisticat, si au inregistrat un album de colinde moderne ca The VIA House Band.

Ei vor foarte tare ca David Bowie sa faca un cover dupa una dintre melodiile lor. Au lansat chiar si un site, getittobowie, prin care lumea il poate asalta pe David cu mesaje care sa le sustina cauza. Oricine poate sa-i dea un tweet lui Bowie. Daca ti-e totusi rusine sa il abordezi direct, poti sa incerci cu unul dintre prietenii lui: trupa Arcade Fire, Mick Jagger sau modelul Iman. Pe site mai poti sa iti comanzi albumul trupei sau sa descarci postere care ilustreaza titlurile pieselor de pe album. Pe langa generozitatea fata de trupa, poti sa fii generos si cu veteranii care sufera de stres post-traumatic, donand fonduri unui ONG.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related