Craft Interactive anunta reinnoirea colaborarii cu Wu Xing in 2014

Craft Interactive anunta reinnoirea colaborarii cu Wu Xing in 2014

Craft Interactive va continua sa ofere performance digital marketing si in 2014 pentru Wu Xing, lantul de restaurante cu mancare exclusiv chinezeasca si livrare la domiciliu, intrat in portofoliul agentiei in 2011. Colaborarea a inceput cu servicii de optimizare pentru motoare de cautare (SEO) la care s-au adaugat pe parcurs si gestionarea campaniilor contextuale de Search Advertising si Social Media prin Facebook PPC Ads, pe parcursul anilor 2012 si 2013, informeaza un comunicat emis de agentie.

In 2014 Craft Interactive va lucra pe un nou site wuxing.ro, recent lansat si pregatit pentru optimizare SEO. Acelasi model a fost aplicat si pentru proiectul fooda.ro intrat in portofoliul Wu Xing in toamna anului 2012, dezvoltat intr-un venture format din Logo Bigger, Undeweb si Craft Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related