Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in ianuarie 2014

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in ianuarie 2014

Sectorul Bookstores a generat in luna ianuarie 2014 peste 2.800 aparitii in online, cu 25% mai putine ca in luna decembrie, si un viewership de peste 6 milioane. Vizibilitatea sectorului a scazut cu 0,1% in presa online, cu 60% pe bloguri si forumuri si cu 20% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Bookstores in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna ianuarie de Carturesti, Diverta si Libraria Humanitas.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated