Martisoare pentru fete publicitare

Martisoare pentru fete publicitare
Martisor-reportaj faurit de Casa Jurnalistului

Toate pietele mari ale Bucurestiului, de la Romana la Unirii, s-au umplut de tarabe, cartoane si masute. Sunt vestitorii primaverii, comerciantii de martisoare si kitch-uri care strica, cel putin pentru mine, o sarbatoare care ar trebui sa fie simpla si frumoasa. Aglomeratie, preturi mari, produse urate, marfa putina. Nu-i nimic, dragii mei colegi, baieti si barbati deopotriva, care trebuie sa cumpere cine mai stie cate siraguri alb-rosii, dar nu vor sa treaca prin mai sus numitele locuri: exista si alte variante de martisoare creative, care o sa inmoaie inimi de publicitare si artiste. Am strans cateva la un loc, ca sa stiti unde si cand trebuie sa va prezentati ca sa le achizitionati.

Avem martisoare-reportaj de la Casa Jurnalistului, martisoare traditionale-cool de la targul MTR si de la alti mici comercianti romani cu zvac. Va rog sa alegeti simbolul care o sa va faca publicitara fericita:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related