Emanciparea sexuala

Despre Marea revolutie sexuala a Occidentului s-au scris tomuri intregi. Sociologi, psihologi si analisti de renume au analizat pe toate partile noul concept, incercind sa-l desfaca si sa-i explice mecanismele. Au reusit doar partial, iar rezultatele sunt, in buna parte contradictorii. Dar sunt sperante, inca se mai incearca.

In Romania, revolutia sexuala a inceput mult mai tarziu, de doar 15 ani. Si mult mai prost. Piata media a fost invadata de tunuri publicistice pronografice, menite sa aduca un sac de bani "intreprinzatorilor" bastinasi. Rezultatul - o reactie adversa, de amplificare a deja intiparitei pudibonderii romanesti. Efectele sunt vizibile ai astazi - CNA-ul se razboieate cu patratele, triunghiuri si cerculete care mai de care mai rosii, in timp ce onor Ministerul Culturii si-a recunoscut incapacitatea de a putea lua o decizie in materie de ce vrea sa insemne arta erotica si aplicatiile ei profane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

DictionarRelated