Bucurestiul are un imn indoielnic

Bucurestiul are un imn indoielnic

In 2014 se implinesc 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului. Daca locuiti in capitala, cu siguranta nu ati ratat outdoor-urile care au impanzit in ultimele doua saptamani orasul, pe care scrie mare asta:

Primaria Bucurestiului, impreuna cu ArCub, Creart si Proedus pregatesc o campanie aniversara. Toate outdoor-urile pe care le-am vazut trimit catre o platforma online, care e in stadiul "Mai multe detalii, in curand aici!" tot de vreo doua saptamani.

Prima rabufnire a acestui proiect care nu mai incepe odata cum trebuie e un imn al Bucurestiului: Bucuresti 555. Piesa este cantata de Adda si What's Up, iar versurile sunt scrise de Marius Moga. Iata o strofa:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Raluca Mateescu
acum 9 ani
Ca de obicei iqads vine cu niste comentarii lipsite de justificari profesioniste si impresii ivite din frustrarea inadaptabilitatii la realitatea cotidiana... Subtextul se pare ca unii nu vor reusi sa il citeasca, intrucat vor ramane gelosi pe cei ce fac...


Branded


Related