[Neconventionalul zilei] Dansand dezbracati pe strada

[Neconventionalul zilei] Dansand dezbracati pe strada

Aici o sa gasiti in fiecare zi o campanie neconventionala despre care merita sa zici "ai vazut ce-au facut astia?". Zi de zi apar noi motive sa vezi publicitatea altfel, o sa le urmarim intai aici, apoi live, la ADfel, intre 18 si 24 august, la Fabrica.

VH1 urmeaza sa lanseze un reality show in care diversi americani accepta sa mearga dezbracati la intalniri cu necunoscuti. Ca na, daca iti vezi partenerul dezbracat de la inceput nu o sa mai existe secrete intre voi si tot ce o sa mai conteze e sufletul. 

Pentru a promova acest nou proiect, care se numeste Dating Naked, postul de televiziune a facut echipa cu agentia Mistress si a filmat un spot pe strazile din Los Angeles. Diverse cupluri dezbracate (dar blurate in zonele alea esentiale) danseaza intr-o multime de trecatori care-i filmeaza si se minuneaza. Aproape un soft porn dragalas, cu actori de toate felurile: albi, negri, slabi, grasi, hetero, gay, tineri si batrani:

Acum, normal, in loc sa se bucure, internautii au inceput sa comenteze veridicitatea spotului. Unii spun ca actorii poarta lenjerie intima de culoarea pielii, ca nuditatea in public e ilegala. Altii spun ca spotul si emisunea sunt o mizerie si ca promoveaza imoralitatea. Si tot asa. Stiti si voi cum e cu hatereala asta. Oricum, melodia pe care danseaza se numeste "I'm Just Wild About Harry".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related