Momobi a dezvoltat aplicatia Autovit.ro pentru Windows Phone

Momobi a dezvoltat aplicatia Autovit.ro pentru Windows Phone

Momobi a dezvoltat pentru Autovit.ro aplicatia mobila pentru sistemul de operare Windows Phone. Aceasta vine in completarea aplicatiilor disponibile pentru sistemele iOS si Android, arata un comunicat emis de agentie. Prezent in Romania din 2000, Autovit.ro este un site specializat in oferte de vanzari pentru autoturisme noi si rulate.

In noua aplicatie, utilizatorii de Windows Phone vor putea sa caute masina dorita si sa isi salveze anunturile favorite, sa publice anunturi noi, sa consulte in sectiunea "Stiri" cele mai noi articole, sa citeasca review-urile celorlalti utilizatori referitoare la diferite oferte existente in sectiunea "Opinii", dar si sa acceseze prin intermediul noii functionalitati "In apropiere" locuri de interes din proximitate (benzinarii, service-uri auto, spalatorii). Aplicatia este disponibila atat in limba romana, cat si in limba engleza. Aplicatia are o interfata bazata pe Live Tiles si ofera utilizatorilor informatii si notificari in timp real.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related