Cea de-a 7-a editie a Mobile Marketing Forum va avea loc pe 10 aprilie

Cea de-a 7-a editie a Mobile Marketing Forum va avea loc pe 10 aprilie

Tendintele si oportunitatile actuale din domeniul promovarii si vanzarilor in mediul mobil vor fi prezentate in cadrul celei de-a saptea editii a Mobile Marketing Forum, ce va avea loc pe 10 aprilie la Howard Johnson Hotel. Principalele puncte de discutie ale editiei de anul acesta vor fi solutiile pentru cresterea notorietatii brandurilor in mediul mobile, solutii de integrare a marketingului mobil in campaniile de comunicare 360, strategiile pentru atingerea unui public relevant si fidelizarea acestuia pe termen lung. Mobile Marketing Forum ii vizeaza pe profesionistii din zona de marketing, pe reprezentantii agentiilor inteinteractive si ai companiilor care activeaza in zona mobile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Syscom Digital

Infiintata in 2009, Syscom Digital este o agentie de marketing interactiv, care deruleaza proiecte complexe de consumer interaction si customer experience, integrand componente de mobile, online si digital... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated