ADfel 2014: Ne-am intors de la blind date-ul cu PLAYBOY #generation

ADfel 2014: Ne-am intors de la blind date-ul cu PLAYBOY #generation
Foto: Miluta Flueras

Daca aveam macar un sfert din talentul lui Stefan Banica Junior, le-as fi cantat celor care au intrat la ADfel in cabina PLAYBOY #generation asta, cu versuri adaptate momentului: 

"Nu s-au vazut (nu s-au vazut)
Prima oara intr-o seara la ADfel.
S-au placut (s-au placut),
El avea parul scurt, ea balai
Parca se cunosteau,
Pe-ntuneric tooot discutau...."

Nu am insa deloc ureche muzicala, asa ca miercurea si joia trecuta cei veniti la ADfel cu seductia in gand a trebuit sa vrajeasca pe intuneric fara sa fie acompaniati de vreun fundal sonor. Dar poate ca a fost mai bine asa. 

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Cabina PLAYBOY #generation de la ADfel a avut cate ceva pentru fiecare. In doar 3 minute, fata si baiatul care intrau in cabina trebuiau sa se seduca. Sau sa se duca fiecare pe drumul repartizat de soarta. Celor timizi cabina le-a dat ocazia de a cunoaste pe cineva fara a trebui sa treaca prin emotiile care vin la pachet cu "hai, du-te la ea la masa". Celor care aveau o "bad hair day" le-a adus posibilitatea de a incerca sa seduca pe cineva fara sa se gandeasca incontinuu "oare iar s-a uitat cum imi sta parul ridicat in varful capului?". Iar celor care voiau pur si simplu sa incerce ceva nou, cabina le-a permis sa isi testeze abilitatile de seductie pe intuneric. 

 

Ideea pentru activare a venit de la DDB.
ADfel este un eveniment organizat de IQads: Marin Preda, Adriana Jescu (business developers), Iulia Bacanu, Cristi Avram, Mihaela Craciunescu (project management), Sonia Ardelean, Ionut Maxim, Diana Bercu, Miruna Spataru (editorial).

Fotografii si videografii oficiali ADfel au fost: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads. Scenotehnica a fost asigurata de FIVE's - Creator de Spectacol.

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul a inceput in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea a fost libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related