ADfel 2014: Ne-am intors de la blind date-ul cu PLAYBOY #generation

ADfel 2014: Ne-am intors de la blind date-ul cu PLAYBOY #generation
Foto: Miluta Flueras

Daca aveam macar un sfert din talentul lui Stefan Banica Junior, le-as fi cantat celor care au intrat la ADfel in cabina PLAYBOY #generation asta, cu versuri adaptate momentului: 

"Nu s-au vazut (nu s-au vazut)
Prima oara intr-o seara la ADfel.
S-au placut (s-au placut),
El avea parul scurt, ea balai
Parca se cunosteau,
Pe-ntuneric tooot discutau...."

Nu am insa deloc ureche muzicala, asa ca miercurea si joia trecuta cei veniti la ADfel cu seductia in gand a trebuit sa vrajeasca pe intuneric fara sa fie acompaniati de vreun fundal sonor. Dar poate ca a fost mai bine asa. 

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Cabina PLAYBOY #generation de la ADfel a avut cate ceva pentru fiecare. In doar 3 minute, fata si baiatul care intrau in cabina trebuiau sa se seduca. Sau sa se duca fiecare pe drumul repartizat de soarta. Celor timizi cabina le-a dat ocazia de a cunoaste pe cineva fara a trebui sa treaca prin emotiile care vin la pachet cu "hai, du-te la ea la masa". Celor care aveau o "bad hair day" le-a adus posibilitatea de a incerca sa seduca pe cineva fara sa se gandeasca incontinuu "oare iar s-a uitat cum imi sta parul ridicat in varful capului?". Iar celor care voiau pur si simplu sa incerce ceva nou, cabina le-a permis sa isi testeze abilitatile de seductie pe intuneric. 

 

Ideea pentru activare a venit de la DDB.
ADfel este un eveniment organizat de IQads: Marin Preda, Adriana Jescu (business developers), Iulia Bacanu, Cristi Avram, Mihaela Craciunescu (project management), Sonia Ardelean, Ionut Maxim, Diana Bercu, Miruna Spataru (editorial).

Fotografii si videografii oficiali ADfel au fost: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads. Scenotehnica a fost asigurata de FIVE's - Creator de Spectacol.

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul a inceput in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea a fost libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related