N-a fost miraj, ci spectacol tehnic: Five's la ADfel 2015

N-a fost miraj, ci spectacol tehnic: Five's la ADfel 2015
Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

Daca ati fost cu noi la aniversarea de 10 ani ADfel, sigur ati vazut fatada colorata de la Fabrica si mai colorata decat de obicei, lumina din terasa mai vie decat de obicei si tot locul mai plin de ecrane, sunete si lumini.

Cea de-a zecea editie a evenimentului a fost imbracata in straie de sarbatoare datorita priceperii Five's. Reprezentatia de lumini a fost dublata de asistenta tehnica pe toata durata evenimentului, care s-ar traduce prin mai multe ecrane, butoane, setari si ore de munca ale baietilor de la tehnic decat am vrea sa numaram.


Concentrare maxima, surprinsa de Miluta Flueras

Va spuneam ca, timp de sase seri, fatada Fabrica a fost transformata intr-un caleidoscop de culoare si modele grafice. Combinatia capetelor mobile de ultima generatie amplasate in diferite unghiuri au generat cadre puternice si un nivel de iluminare impresionant al desenelor de pe cladire. Nici ca ne puteam dori haine de sarbatoare mai potrivite pentru ADfel:


Credit: Miluta Flueras

 
Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

Zona Five's din terasa a fost o scena de-a binelea: plina de lumini si cu reprezentanti priceputi ai Five's de la care orice agentie sau companie au putut afla detalii tehnice legate de echipamentele utilizate, performanta si rolul lor. Ba chiar si sfaturi despre cum Five's poate transforma orice idee, proiect sau concept intr-un eveniment spectaculos. 

Nu v-am lasa sa va despartiti de Five's pana nu va aratam cat de usor poti sa transformi Fabrica intr-un mozaic de lumina, culoare si sunet. Daca ai experienta de 21 de ani, bineinteles:

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

Despre Five’s
Producator tehnic de evenimente & creator de spectacol - are de 20 de ani toate ingredientele artelor spectacolului, vazute si nevazute: Sunet, Lumini, Scenotehnica, Video, Pirotehnie, Efecte speciale, manuite cu siguranta si control de tehnicieni inimosi si isteti care iti iau grija de pe umeri si iti aduc satisfactie in inima si P&L.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related