Metrorex prezinta: mica lectie despre olimpicii romani

Metrorex prezinta: mica lectie despre olimpicii romani

Se da: o placuta albastra lipita deasupra iesirii unei statii de metrou si o fata care incearca sa-si aminteasca daca si in ce context a mai auzit numele Angelei Alupei.

Close-up...

...Si vedere de ansamblu. A se observa tematica rosu-galben-si-albastru a reclamelor de la statia Piata Victoriei 1

Ca e vorba de o sportiva olimpica mi-am dat seama din context. Dar detaliile? Odata ajunsa in fata unui calculator am aflat ca Angela Alupei este o canotoare dublu medaliata cu aur, in 2000 la Sydney si la Atena, in 2004. Am mai aflat si ca toate statiile de metrou isi vor schimba numele pentru o perioada, cu ocazia implinirii a 100 de ani de olimpism romanesc. O stire de pe Adevarul.ro precizeaza ca parteneriatul aniversar dintre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Metrorex va consta nu doar in aceasta schimbare de nume. In statiile de metrou vor fi amplasate si panouri publicitare care vor oferi informatii campanii de strangere de fonduri pentru sustinerea performantelor sportivilor olimpici romani si despre cei 100 de ani de olimpism. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related