[Comunicarea de tara] Australia cea far' de limite

[Comunicarea de tara] Australia cea far' de limite

Cum ar fi sa ne pregatim de zapada in jurul lui iunie si sa ne punem costumele de baie in jurul Craciunului? Pentru australieni nu e nimic ciudat in asta. La ei, turmele de camile salbatice si mult-prea-numeroasele specii de muste sunt ceva normal.

Campanii

Pe langa orizonturile infinite si litoralul nesfarsit, australienii se mandresc cu oamenii lor. Tineri, batrani, slabi, grasi, albi, de culoare, artisti sau ingineri, ei cred in spiritul australian, in oportunitate si potential fara limite. Australia Unlimited.

Nu conteaza de unde esti sau de ce ai venit aici, in Australia vei gasi mereu un loc pentru tine. Sau cel putin asta spun cei de la Visafirst, intr-un documentar despre straini si noua lor viata australiana.

Tu ce ai face in Australia? Ai inota in ocean, te-ai juca cu cangurii, ai gusta din mancarea traditionala sau ai privi apusul? Iti spun ce-as face eu dupa ce am vazut ad-ul celor de la Tourism Australia: toate astea plus inca pe atat.

O animatie portocalie despre good news-urile australiene si improvements-urile necesare, marca Australia Unlimited.

Australienii canta. Canta in timp ce inoata, piloteaza sau sunt calare pe camile. O abordare diferita pentru o campanie de brand de tara, un musical pe tema There’s nothing like Australia.

UGC

De ce e bine sa sustii universitatile - ca sa nu ramai in urma:

Multi ursi Koala si Canguri. Asa descriu turistii cel mai usor Australia. Iata cum un australian a surprins toate astea intr-un filmulet de vacanta.

Un slow motion australian ce a castigat premiul Best Editing/Colour la Chronos Film Festival 2013.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded