Cutia lui Tudor a ajuns prin agentii

Cutia lui Tudor a ajuns prin agentii

In urma cu niste timp va povesteam de Tudor, campania pe care i-a dedicat-o Alex Zamfir si (Conducator Intreprindere Prestari Servicii Publicitare, Funvertising) si adaugirea noastra. Anume, o propunere inoportuna: nu chiar sa va lepadati de fumat, dar sa puneti bani la pusculita pentru fiecare tigareta inhalata. Si asa sa facem niste donatii. Acum, urmeaza un follow-up. Din cate am aflat, cutia lui Tudor s-a infiintat cu curaj la sediile McCann, Next Advertising si Men in Black. Avem dovezi fotografice mai jos.

Va veti bucura sa aflati ca suma s-a strans, iar operatia lui Tudor va avea loc cat de curand. Si, pentur ca reactia oamenilor a fost mia mult decat pozitiva, dupa cei 120.000 RON stransi pentru Tudor, fiecare leu in plus adunat merge la Dani, un baiat de 14 de ani cu dizabilitati.

 


In concluzie: e adevarat ca deadline-ul anuntat initial pentru donatii era 15 decembrie, dar nu va sfiiti sa contribuiti in continuare. Pana pe 19 decembrie, de data asta. Totusi, punctualitatea nu e primul atribut al advertising-ului, haha.

[UPDATE] Pentru Tudor si Dani s-au strans 130.000 RON pana acum. Stim de la Alex Zamfir. Cum spune si el, de n-am fi vazut, cu greu am fi crezut si noi.

 

La McCann, cutia de donatii s-a postat frumos, direct la receptie. Buna ziua, ati ajuns la McCann Erickson Romania. Inainte de toate, oferiti 1 leu pentru Tudor. Apoi ne puteti spune cam ce cautati aici.


Si la Men in Black cutia s-a perindat tot pe la receptie. Ca atunci cand pleci dupa tigari, sa nu uiti ca din restul de la 20 de lei, poti sa introduci o bancnota-doua si in acea deosebita pusculita de carton.


La Next, cutia pentru Tudor a luat forma unei broscute care a adapostit cu spor donatiile populatiei fumatoare din agentie.

 


Aici, broscuta era si ea la pauza de tigara:


Daca va numarati printre samaritenii strangatori, anuntati-ne, noi va primim.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related