Un studio de videochat monopolizeaza Ploiestiul

Un studio de videochat monopolizeaza Ploiestiul

Anunturile cu video chat sunt peste tot. Te urmaresc pe Facebook, pe site-urile de joburi, mai vezi si cate o hartiuta colorata si aproape obscena de pe un stalp, indemnandu-te sa accepti o viata mai buna. In esenta, ad-urile astea nu trec mai departe de ochi, n-ajung la creier. N-au cum. Poate doar printr-o greseala gramaticala flagranta sa-ti mai atraga atentia.

Astazi am intalnit o exceptie. Un studio de videochat din Ploiesti pe cat de business-oriented si persuasiv in abordari, pe atat de savuros, ca o budinca la plic care se crede Souffle au chocolat.

Comunicare

In aceeasi nota de care spuneam mai sus, Videochat Ploiesti (sau VCP) le vorbeste celor 317 de fani de pe Facebook. In prima faza, punctul critic atacat este egoismul si invidia oamenilor pentru cei bine instariti, explicandu-se astfel "pizma asta pe videochatiste".

Descoperiti o latura nemaiauzita a videochat-ului: acesta reprezinta "insulina omului singur, anxios, fetishist, dar si motorina increderii in sine".


Cruciada continua printr-o alta tactica: folosirea unui articol dintr-o publicatie financiara pe post de premisa pentru o argumentatie eficace in directia videochat-ului. Daca vrem bratari de aur, suntem clar in bransa gresita.


Videochat Ploiesti li se adreseaza si acelor tipuri de public tanar, confuz si inca nehotarat asupra drumului pe care ar trebui sa-l ia in aceasta viata.


Si o urare la inceput de 2015, coerenta de altfel cu ansamblul strategiei:


Business

Studioul Videochat Ploiesti are o experienta de peste 12 ani in acest domeniu, desfasurata dintr-un HQ bucurestean; in ultimii 4 ani, activitatea s-a extins intr-unul din celelalte business hub-uri romanesti, Ploiestiul.


In cei 4 ani, au atins performante si standarde de lucru ridicate, asa incat, urmatoarea faza a planului e sa puna monopol pe intreaga piata de videochat a orasului. Si, deci sa cumpere celelalte studiori ploiestene, anunt publicat pe prima pagina a site-ului intreprinderii.

VCP are 3 actionari, un roman si 2 americani, care s-au ingrijit ca personalul companiei sa ofere servicii greu de intalnit de partea competitiei. In special, creativitatea si buna dispozitie fiind imperioase pentru ca o sedinta de chat pe video sa depaseasca asteptarile clientilor. Care nu vor sa vada o fata trista, suparata si fara idei nastrusnice, oricat de dezbracata.



Transparenta

Studiol opereaza in regim de completa transparenta fata de public, astfel ca statisticile din ultimii 8 ani, in ceea ce priveste useri, provenienta si costuri, sunt la dispozitia oricui viziteaza site-ul.


Si acum, impresii. Mai zice cineva ca videochat-ul nu e un demers capitalist foarte serios?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded