Airfield – Festivalul cu cel mai bun hip-hop al verii si sporturi in aer liber

Airfield – Festivalul cu cel mai bun hip-hop al verii si sporturi in aer liber

Cel mai consistent lineup de hip-hop al anului 2015 din Romania cu o scena dedicata, free session-uri de skate, BMX si MTB, show-uri inedite de parkour si freerunning, trasee offroad in cele mai pitoresti zone ale Sibiului si multa distractie sub cerul liber sunt doar cateva dintre ingredientele celui mai cool festival al verii.

Airfield Festival va avea loc intre 30 iulie si 2 august pe Aerodromul Magura situat la 5 km distanta de orasul Sibiu si este singurul festival din tara care aduce pe aceeasi scena, in premiera, artisti de talie mondiala care au contribuit la evolutia muzicii si a culturii hip-hop. 

Pentru prima data live in Romania...

Mobb Deep este cel mai aclamat duo de hip-hop de pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii si pot fi ascultati pentru prima data live in Romania, la Airfield Festival. KRS-One, aflat la prima vizita in Romania, este un veritabil model pentru ceea ce ar trebui sa insemne un MC, ca atitudine, skill si prezenta scenica.

La BET Awards 2008, a fost premiat pentru intreaga activitate, pentru munca si efortul depus in Stop the Violence Movement, precum si pentru pionerat in muzica si cultura hip-hop. R.A. The Rugged Man, The Four Owls + Molotov, The Doppelgangaz, Decks’N Drums si Professor P &DJ Akilles, nume grele ale hip-hop-ului mondial, vor concerta in premiera in Romania la Airfield Festival.


Mobb Deep


KRS-One


R.A. The Rugged Man

Parkour, dirt park, trasee offroad si multa adrenalina

Amatorii de sporturi extreme se reunesc in skatepark-ul si dirt park-ul special amenajate pe Aerodromul Magura, cel mai intins teren de joaca al verii. Bikeri si skateri de pretutindeni vor provoca legea gravitatiei in show-uri pline de adrenalina presarate cu trick-uri si scheme spectaculoase.

Pasionatii de pedalat pot testa un traseu offroad de aproximativ 23 de km pe biciclete MTB Scott de ultima generatie. Traseul are ca punct de pornire si de sosire Aerodromul Magura si strabate mai multe zone pitoresti ale Sibiului, fiind o imbinare de elemente diverse: deal, munte, padure, lacuri, rau, privelisti impresionante.

Trupa Parkour Oradea, cunoscuti pentru momentele care au facut senzatie la Romanii au talent, vor oferi un show exploziv si plin de energie cu multe acrobatii, elemente de parkour si freerunning, atat pe scena cat si pe teren plat.


Trupa Parkour Oradea

Airfield – Festivalul care face hip-hop-ul romanesc sa rasune

Cei mai apreciati artisti de hip-hop ai momentului din Romania vin la Airfield Festival. Alaturi de artistii de talie mondiala, vor urca pe scena: Subcarpati, CTC, Haarp Cord, Unda Comuna, Alan & Kepa, Flou Rege, Raku, Carbon, Pietonu, Misiune de pedeapsa, Macanache, Ateliere de creatie, Keri & Serafim.

E greu sa gasesti un mix bun care sa te tina in priza timp de 4 zile? La Airfield Festival, peste 70 de proiecte muzicale vor evolua intre 30 iulie si 2 august pe 4 scene, 3 outdoor si una in incinta unui hangar de aviatie, echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare: D&B Audiotechnik si Function One.

Airfield Festival este mixul perfect intre muzica de calitate, activitati aviatice, sporturi extreme si de agrement si activitati recreationale si artistice. Spatiul generos de 40 de hectare si privelistea idilica a muntilor din imprejurime recomanda Airfield drept unul dintre festivalurile la care trebuie sa ajungi in aceasta vara.

Afisul festivalului

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related