Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, joacă rolul principal în spectacolul “Hai Hui printre stele”

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, joacă rolul principal în spectacolul “Hai Hui printre stele”

Ana Maria Mărgean a câștigat marele trofeu la Românii au talent, sezonul 11, datorită prestațiilor ei incredibile care i-au făcut pe cei de acasă să o voteze. La doar 12 ani, joacă rolul principal în “Hai Hui printre stele”, un spectacol pentru copii, dar și pentru întreaga familie, ce va avea premiera pe 20 martie de la ora 18.00 la Centrul Cultural Mioveni.

Ana a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Căutând pe YouTube noi tehnici vocale, diverse interpretări ale artiștilor deja consacrați, a descoperit și s-a perfecționat în ventrilocie.

Iubesc lucrul în echipă, iar faptul că m-am alăturat Trupei de Teatru Ludicus la începutul acestui an este o mare bucurie, pentru că pot lucra cu actori profesioniști. Experiența vastă a tuturor membrilor echipei mă ajută să-mi îmbunătățesc și eu abilitățile și să devin, într-o zi, un artist complet. Îmi doresc să pot bucura sufletele oamenilor cu muzică bună și acte artistice memorabile!”, a povestit Ana Maria Mărgean.

Spectacolul “Hai Hui printre stele” este regizat de Laurențiu Tudor și vorbește despre empatie, onestitate, familie, asumare și vise. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă.

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie - cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală. Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cari Tibor. Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor - aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului. Se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani. 

Sponsor: Apulum
Partener media: Itsy Bitsy

HAI HUI PRINTRE STELE
Text: Salex Iatma
Muzică: Cári Tibor
Regie: Laurențiu Tudor
Scenografie: Diana Nistor
Coregrafie: Mariana Gavriciuc
Asistent regie: Alex Potter
Regizor tehnic: Andreea Mehedințu
Video: Vlad Procovanu
Sunet: Sebastian Toma
Video design &, Marketing: Diana Iacomir Veve
Comunicare & Marketing: Andreea Lupescu (Verde)
Manager proiect: Mihai Savu
Manager Centrul Cultural Mioveni: Alin Călinescu
Distribuție: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

Sinopsis

EVA, o fetiță de 12 ani de pe Terra, ajunge, împreună cu familia, pe Baby Pământ - o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasă” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie să dea dovadă de curaj pentru că omenirea are nevoie de o nouă casă.

Misiune

După ce am experimentat în ultimii doi ani credem că trebuie să ne uitam cu mare atenție la sufletele noastre. Și, mai ales, la cele fragile ale copiilor. Pentru că lumea s-a schimbat într-un mod pe care nu-l înțelegem, iar ei vor lua această confuzie ca fiind normalitate.

Și totuși, nu trebuie să le explicăm ce am înțeles noi, ci să îi ajutam să își pună întrebările corecte. Pentru că explicațiile sunt misiunea lor. Pentru că e lumea lor. Întotdeauna a copiilor. Trebuie să le dam uneltele potrivite să o poată modela după înțelegerea și valorile lor. Care pot fi noi, care ne pot salva și remodela. Când nu înțelegi ceva, întreabă un copil.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related