LEDGO – alias EXTRAVAGANT FANTASY LED - peste 2 ani de expertiza in piata serviciilor BTL

LEDGO – alias EXTRAVAGANT FANTASY LED - peste 2 ani de expertiza in piata serviciilor BTL

S-au implinit doi ani de experienta, doi ani de cand cele mai mari agentii si cei mai mari corporatisti au cunoscut formele geometrice luminate led oferite de LEDGO HORECA.

"LEDGO a luat fiinta intr-un moment in care designul a capatat caractere fantastice.

Cat a fost de greu?

Greu, pentru ca la petrecerile corporatiste nu ajungi decat cu lucruri futuriste, iar agentiile de evenimente obtin bugete mari pentru evenimente numai facand ceva deosebit.

LEDGO propune partenerilor sai piese de mobilier geoline cu accesorii extravagante, iar in cele din urma si cei mai exigenti clienti gasesc ceva pe placul lor." a declarat Elena Miclea (Sales Manager LEDGO)

Echipa LEDGO a incercat tot timpul sa inventeze formule pentru implementarea mobilierului iluminat led pe care il promoveaza in orice domeniu si pe orice plan.

"Perceptia clientilor asupra mobilierului iluminat led reprezinta un alt element extrem de important, deoarece toti mizeaza pe ceva in care au incredere si care a mai fost incercat in prealabil.

Au fost situatii in care mai marii din turnurile cu birouri, supranumiti si “beautiful mind”, au refuzat comunicarea cu arhitectura polipropilenei iluminata led, dar la fel de multi au profitat din plin de potentialul indraznet al mobilierului. Felicitam clientii nostri care au incredere in noi si pe designerii care au creat cateva momente speciale in care au imbinat vechiul cu noul, clasicul cu fantasticul si extravaganta cu grandoarea. Rezultatele nu au intarziat sa apara datorita partenerilor relaxati cu o imaginatie greu de stapanit cand vine vorba despre mobilierul LEDGO, care ofera, dupa cum stim, multa energie pozitiva, produce emotii, ascute simturile si comunicarea.

Va asteptam sa va luminam evenimentul si locurile unde va petreceti timpul!" a adaugat Elena Miclea (Sales Manager LEDGO).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related