Cel mai anti-parc de anti-distractie

Cel mai anti-parc de anti-distractie

Va spuneam ca Banksy a fost trollat in Moscova, dar nici artistul nu se lasa. Isi continua gherila cu corporatiile intr-un mod frumos, obraznic si desuet. 

Si-a facut un parc de distractii. Dismaland. Sau, dupa cum il numesc cei de la The Atlantic, un parc anarhisto-prietenos.

Cateva din distractiile care pot fi vazute aici: un macelar care face lasagna din caii de la carusel sau o Cenusareasa decedata intr-un accident de dovleac si fotografiata de paparazzi.

Pentru ca "O printesa moarta nu poate fi completa decat cand e inconjurata de multimi inarmate cu camere”, spune Banksy pentru BBC

Instalatia a fost ridicata pe locul unei piscine abandonate de 15 ani, The Tropicana (pe care Banksy o vizita in copilarie) si contine operele a 58 de artisti, printre care Damien Hirst, Jenny Holzer si Jimmy Cauty. Niciunul dintre ei nu l-au cunoscut pe Banksy in timpul realizarii parcului.

Parcul e deschis pana pe 27 septembrie, iar biletele se vand online. In serile de vineri si-au anuntat concerte o serie de muzicieni, printre care Jewels, Pussy Riot si Massive Attack.

Reprezentatii legali ai Walt Disney Corporation sunt strict interzisi aici, arata cateva graffiti-uri la intrare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related