Cei mai mari specialisti in marketingul direct, peste doar trei zile, in direct la RoDirect 2006

RoDirect 2006, prima conferinta internationala de marketing direct din Romania se pregateste sa-si deschida lucrarile pentru toti cei interesati de un domeniul nou, eficient si personal. Marketingul Direct sub reflectoare, la Crowne Plaza, pe 1 si 2 iunie.

In 2006, consumatorul nu mai este doar o fata in multime. El are un nume, o istorie personala si preferinte de care trebuie sa tinem cont in construirea unei campanii de comunicare eficiente. Marketingul Direct dispune de instrumente menite sa apropie brandul de consumator, astfel incat comunicarea sa treaca dincolo de bariera impersonala a publicitatii adresate maselor. Acum putem sti cui ne adresam si cui se potriveste produsul nostru, iar toate aceste tehnici vor fi puse in discutie la RoDirect 2006.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related