Google, you've been punk'd

Google, you've been punk'd

Pentru a promova Google Photos, Google si Deeplocal au mers cu camionul de snacksuri prin orasele din SUA. Oamenii primeau de mancare daca reuseau sa gaseasca o anumita fotografie in 20 de secunde, pe principiul #paywithaphoto.

In New York, Google oferea waffles (o clatita puternic texturata), in Los Angeles inghetata, iar in Austin... ei bine, in Austin, voiau sa ofere prajiturele.

Cand au ajuns acolo, Zappos si agentia Mullen Lowe s-au hotarat sa deturneze aceasta actiune in favoarea lor. Si au lansat #paywithacupcake. Asa ca, langa camionul cu prajituri Google, au venit si ei cu o cabina si cadouri surpriza.

In locul prajiturii de la Google, oferea cutii cu ceasuri, casti, ochelari, ghiozdane si vouchere. Si se pare ca gigantul cautarilor nu s-a suparat de farsa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related