Marché de Noël – Targul cadourilor de designer are loc la Casa Universitarilor pe 12 si 13 decembrie

Marché de Noël – Targul cadourilor de designer are loc la Casa Universitarilor pe 12 si 13 decembrie

Pe 12 si 13 decembrie, Targul cadourilor de designer aniverseaza 7 ani si se reinventeaza. Cu un aer proaspat dar la fel de sarmant, NOEL te asteapta la Casa Universitarilor, pregatit sa te cucereasca cu cele mai reusite creatii ale designerilor romani: bijuterii de autor, obiecte de design, beauty, arta si fashion.

"Structurate in patru categorii (bijuterie de autor, design de obiect, arta si fashion), obiectele produse de designeri si artisti autohtoni sunt unicat sau serie limitata si pornesc de la concepte inedite.

Sunt cadouri de Craciun care creeaza bucurie, surpriza, placere – sunt obiecte care il conecteaza pe cel care daruieste cu cel care primeste" spune Dan Piersinaru, fondatorul conceptului Marche de Noel.

Alege-ti un cadou direct de la cei care le creeaza si vino sa te intalnesti cu cei mai interesanti designeri intr-o atmosfera buna, prietenoasa, unde ideile noi si creatiile originale construiesc un Craciun pe gustul tau. Bijuterii, ilustratii, fashion, obiecte de design, beauty natural, tarte delicioase, decoratiuni de brad sofisticate – toate se transforma cat ai zice "NOEL" in cadouri inspirate pentru tine si prietenii tai. Ne vedem pe 12 & 13 decembrie, la Casa Universitarilor. Acelasi Marche, dar atat de... Noel!

Magic is something you make!

Loc: Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, Bucuresti
Orar: sambata 12 decembrie, duminica 13 decembrie:  11.00 – 20.00
Bilet de intrare: 10 lei

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related