Nu incerca asa ceva acasa, mai bine bea un MD!

Mountain Dew continua traditia evenimentelor live si prezinta lansarea noului maxi single Omul cu Sobolani - "Nu incerca asa ceva acasa!", marcand un moment istoric pentru toti fanii formatiei si ai muzicii rock alternativ din Romania. Concertul de lansare va avea loc in Clubul Expirat, in data de 16 iunie, ora 22.00.
Lansarea albumului OCS - "Nu incerca asa ceva acasa!" se situeaza in continuarea incendiarului Urban Noise Tour ce a oferit fanilor in decursul anului 2006 o veritabila gala a muzicii undergound. Saptamanal, cele mai bune trupe de hip hop si rock alternativ autohtone s-au duelat in decibeli in numele muzicii de calitate. Vara 2006 a fost vara Mountain Dew - scena muzicii alternative a fost "zguduita" de reprezentatii live ale unor nume grele si rele, printre care: Omul cu Sobolani (OCS), Parazitii, Zale, Da Hood. 4 trupe s-au dezlantuit in cadrul a 6 concerte in cele mai hip locatii din Bucuresti si din tara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related