Destinatii pentru creativii americani debusolati de alegeri: Canada sau Bogata?

Destinatii pentru creativii americani debusolati de alegeri: Canada sau Bogata?

Cei de la Critical Mass au lansat o campanie simpatica de recrutare pentru creativii americani dezamagiti de viata politica. Asa cum romanii voiau in Congo daca Nastase sau Ponta ar fi castigat alegerile prezidentiale, asa ameninta si americanii ca se muta in Canada, daca Trump va deveni presedinte.

Pretext bun pentru canadieni sa reaminteasca lumii ce tara frumoasa au. 

MoveToCanadaEh.com este o astfel de platforma, care ii intampina ironic pe vecinii lor. Campania a inceput cu cateva tweet-uri pe ideea “Move to Canada” si s-a transformat in cateva zile intr-un site care a cunoscut popularitate chiar si in New York Times.

Campania nu e doar o gluma. Critical Mass, agentie de design, cauta sa angajeze 30 de oameni pentru birourile din Calgary si Toronto. Si le da candidatilor 5 motive principale pentru care si-ar dori sa fie angajati si relaocati in tara siropului de artar: 

Noi mai avem o destinatie pentru americanii derutati. Snoop Dogg a pus deja Bogata pe harta, iar cei de la Kinecto Isobar au profitat de ocazie sa o faca cunoscuta. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related