Nou director comercial la EUfonika

EUfonika, brandul care ofera cele mai avantajoase tarife pentru convorbirile de telefonie fixa, are un nou director comercial - TUDOR BOSINCEANU, care va gestiona vanzarile operatorului Combridge, relatiile cu clientii si dezvoltarea de noi oportunitati pe piata de telefonie fixa.

In perioada august 2004 - decembrie 2005, Bosinceanu a lucrat la Nobel, o companie multinationala de telecomunicatii cu sediul in SUA, unde a ocupat functia de sales director, fiind responsabil pentru vanzarile din cadrul Carrier Division. Anterior acestei pozitii, a lucrat timp de 6 ani in domeniul vanzarilor in cadrul companiei Vodafone, unde a avansat de la pozitia de sales executive la functii de management, ajungand in anul 2003 key account direct sales manager, ocupandu-se de clientii companii mari si agentii guvernamentale. Experienta profesionala a lui Tudor include si sectorul FMCG, lucrand pentru Coca Cola Bottlers si R.J. Reynolds Tobacco (actualmente JTI, Japan Tobacco International), unde a ocupat diverse pozitii in cadrul departamentului de vanzari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related