Cele mai vandute titluri la editia nr. 5 Final Frontier

Cele mai vandute titluri la editia nr. 5 Final Frontier

In weekend-ul 2-3 aprilie a avut loc editia nr. 5 Final Frontier – singurul targ de carte SF & Fantasy din tara. Connect Hub a gazduit pentru doua zile cei mai pasionati cititori ai genului, fani costumati in personajele preferate, sesiuni de board games, dar si ateliere creative si peste 20 de lansari de carte si evenimente cu scriitori.

Cei peste 1000 de vizitatori au ales de pe standurile expozatilor mai ales ultimele noutati editoriale si aparitiile cele mai proaspete. Iata lista celor mai vandute volume pentru fiecare editura:

Editura Nemira i-a atras pe cititori mai ales prin volumele Cei 100 de Kass Morgan, Mila 2.0 de Debra Driza, Regina Rosie de Victoria Aveyard, Printul fractal de Hannu Rajaniemi, dar si prin noutatile pentru copii de la proaspat aparuta Editura Nemi: Frumoasa Adormita si Fusul de Neil Gaiman, Fratii Trapper in razboi de Geoff Rodkey, Bronto, un dinozaur neastamparat de Valentin Nicolau.

Cele mai vandute titluri de la Editura Paladin au fost Trezirea Leviatanului de James Corey, Elantris si Calea regilor de Brandon Sanderson si Mintile lui Billy Milligan de Daniel Keyes. La standul Editurii RAO vizitatorii s-au indreptat spre romanul Gazda, de Stephenie Meyer si volumele scrise de Terry Pratchett si Anne Rice.

Millenium Books a mizat mai ales pe scriitori romani, astfel incat in topul preferintelor s-au aflat Povestiri fantastice de Lucian Dragos Bogdan, Secventa de zbor de Ioana Visan si antologia grupului literar Sectia 14, coordonata de Michael Haulica, Eroi fara voie. Tot un top al scriitorilor romani a fost si la Editura Tritonic, format din Sub steaua infrarosie de Alexandru Lamba, Galaxia Sudica de Aurel Carasel si Atavic de Liviu Surugiu.

Preferatele de la Editura Crux au fost Regatul sufletelor pierdute de Ana Maria Negrila, Conan Barbarul: O vrajitoare se va naste de Robert E. Howard si Cartea cu scoarte de argint ferecate de Florin Pitea.

In ceea ce priveste volumele in limba engleza, la standul Books Express au fost cautate mai ales seriile World of Warcraft si Witcher, in timp ce pasionatii de benzi desenate au ales de la HAC!BD noul roman al lui Marian Coman, Haiganul. Fluviul Soaptelor.

Mai multe imagini de la targ si evenimente.

Eveniment marca Bookblog.ro - cel mai important blog despre carti si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste noua ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related