Final Frontier #7 - singurul târg de carte SF&Fantasy a ajuns la ediția a-7a

Final Frontier #7 - singurul târg de carte SF&Fantasy a ajuns la ediția a-7a

Pe 24 si 25 martie, cea de-a saptea editie a singurului targ de carte SF&Fantasy din tara, Final Frontier, te asteapta cu noutati editoriale, lansari fantastice, realitati virtuale si ateliere supercreative la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) intre orele 11:00 si 19:00.

Daca vrei sa iti muti adresa permanent pe Planeta Rosie, acum este momentul, caci ti-am pregatit toate instrumentele necesare: noutati SF&F, carti de colectie, ateliere de banda desenata, limba elfa si anime, jocuri VR, board games de inspiratie SF si primul concurs de cosplay gazduit de Final Frontier.

Pentru prima ta #BibliotecaPeMarte poti alege dintre cartile SF&Fantasy aduse de editurile Nemira, Paladin, Crux Publishing, Crime Scene Press, Millennium Press, Tritonic, Pavcon, Herg Benet, Quantum Publishing si Books Express. Profita de pachetele-cadou, dar si de volumele clasice SF&Fantasy cu reduceri de pana la 80%.

Poti face antrenamente pentru decorul martian in Realitatea Virtuala alaturi de Gateway VR Studio si ale lor Space Pirate, theBlu sau Summer Funland.

Umple-ti bagajul de astronaut cu benzile desenate si figurinele Supererou.ro, iar daca vrei obiecte printate 3D, ResearchX.ro le-a pregatit pentru tine. Sau poate vrei sa porti un fanart special creat de Nyx Art si Wizz Art Room?  Nu te vei plictisi nici intr-o mie de ani de un board game de inspiratie SF de la Pionul.ro.

Vino la cele mai fantastice EVENIMENTE – lansari de carte, club de lectura, discutii si paneluri - poate reusesti sa convingi si un scriitor sa vina cu tine in calatorie si sa scrie primele pagini ale noii civilizatii de pe Marte. La #FF7 te asteapta, cu cele mai noi carti ale lor, scriitorii: Marian Coman, Adrian Mihaltianu, Ana-Maria Negrila, George Cornila, Aurel Carasel, Daniel Timariu, Lucian-Dragos Bogdan, Teodora Matei si multi altii.

Nu uita nici de Droid Hunt marca 501st Legion - Romanian Outpost sau de concursul de scriere creativa al Societatii Tolkien din Romania, ambele iti pot aduce premii surpriza. Poti sa te bucuri, ca de fiecare data, de ATELIERELE: Astronomie, Limba elfa, Benzi desenate sau Spirite anime.

BONUS #FF7: un concurs de cosplay creat special pentru fanii pasionati. Vino sa vezi cum persoanje SF prind viata. Si o sesiune de Q&A cu booktuberi despre cum va arata in viitor cronica de carte.

 

 

Intrarea este libera.

Cand: 24-25 martie

Unde: Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176)

Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro  - cel mai important blog despre carti si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste noua ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite.

Eveniment realizat cu sprijinul: Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir

Parteneri Media: RFI Romania, Blitz TV, Radio Romania Cultural, Agerpres, Catavencii, Times New Roman, Revista de Suspans, Gazeta SF, Argos, IQads, Helion, Descopera.ro, Romania Libera, Sapte Seri, Revista Comics.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related