Imprumutati cuvinte, dar dati-le inapoi

Imprumutati cuvinte, dar dati-le inapoi

Si, daca nu se mai poate acum, pentru ca ele au ajuns deja in alte limbi si nu mai pot fi excavate de acolo, dati inapoi altceva. De exemplu, un zambet copiilor.

Campania Word Debt, realizata de Geometry Global Russia, merge pe ideea datoriilor grecesti si a prejudecatilor care s-au nascut o data cu criza economica din aceasta tara. Asa ca le aminteste celorlalti ca si restul lumii are cateva datorii la ei. Daca sarim peste democratie, care este putin abuzata in aceasta perioada, raman cuvintele.

Lansata in 5 limbi, platforma Word Debt este conectata la Facebook si Twitter si le arata userilor cate din cuvintele din feedul lor sunt de origine greceasca. Le explica, apoi, versiunea originara si optiunea de a dona 0,10 euro pentru fiecare cuvant, pentru organizatia „Zambetul copiilor”, cel mai mare ONG grecesc care vrea sa imbunatateasca viata acestora.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related