Oferim acest articol trollilor, în loc de mașini și sculpturi scumpe

Oferim acest articol trollilor, în loc de mașini și sculpturi scumpe

Daca tot a venit un spot nou cu Brancusi sa ajute lumea sa uite de suparari si sa dea o destinatie precisa nemultumirilor, trollii au lansat si ei o pagina speciala in cinstea ”celui mai sculptor dintre sculptori”. 

Constantin Brancusi adevarat isi doneaza opera, intr-un stil nihilist cu inflorituri. Reincarnarea lui in trolli de Facebook spune asa: ”Cu ocazia deschiderii noii mele pagini de Facebook, ofer acest cacat de care nu mai am nevoie”.

 

Statusul a primit pana acum cateva zeci de comentarii cu "partikip" (un fel de camioane sau asa credem) si alte cateva glumite de genul ”vreau varianta breloc”, ”cat costa curierul”, ”e un outlet cu fake-uri” samd.

Cei cu predilectii patriotice sa nu sara la bataie. Brancusi e doar ultima victima din seria unor fake-uri celebre. A patit-o si Antonia, care isi dona Range Rover-ul:

Si Simona Halep, care dona fanilor, de asemenea, o masina:

Anul trecut, Andra trecea prin aceleasi emotii, ajungand la discutii filosofice cu ea insasi: ”Nu am cum sa ma dau drept mine!”

Pentru a afla mai multe despre cei care au visul de a oferi masinile altora (dar si dintr-o curiozitate bolnava sau nevoia abstracta de a tine pasul cu lumea care se invarte in jurul nostru), am stat putin pe pagina lor de Facebook

[UPDATE] Neafiliata in mod oficial cu aceste initiative, dar reunita cu ele in spirit, este pagina nou lansata Partikip, de unde nu am aflat decat ca sunt pasionati de partikipare. Si ca multe citate ii vizeaza, involuntar:

 

 

 

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related