Inca o zi de Sala Palatului pentru Andra! “Iubirea schimba tot” are loc si pe 24 februarie

Inca o zi de Sala Palatului pentru Andra! “Iubirea schimba tot” are loc si pe 24 februarie

Andra va sustine “Iubirea schimba tot”, spectacolul live la Sala Palatului, in doua zile: pe 24 si pe 25 februarie 2016. In mai putin de o luna de cand s-au pus in vanzare biletele pentru data de 25, mai multe categorii s-au epuizat, asa ca artista a decis sa isi invite fanii si pe 24 februarie, chiar de Dragobete, la show-ul ei.

Anuntul vine cu o premiera in Romania: Andra a facut primul afis care vorbeste! Pe strazile din Bucuresti si chiar si pe Sala Palatului se pot gasi afisele ei care anunta doua zile de spectacol, iar surpriza este pentru fanii care descarca aplicatia gratuita Layar si scaneaza: ei vor putea urmari un mesaj video. In zilele de sarbatoare, de Mos Nicolae si de Craciun, mesajul va fi diferit. Ramane ca fanii sa descopere ce le spune Andra si daca mesajul si canta!

“Faptul ca voi sustine acest spectacol in doua zile ma bucura si ma emotioneaza in acelasi timp. Mi se confirma ceva ce simteam: ca si fanii mei asteptau acest concert pe care il visam si il concepeam in sufletul meu de ani de zile.

Nu mai am stare, imi vine sa cant si sa vorbesc despre asta mereu, dar simt si o presiune cand primesc mesaje de la fani care imi spun ca vin cu familia. Imi doresc sa nu ii dezamagesc si o sa fac tot ce pot ca sa reusesc.”, a declarat Andra.

Cei care cumpara bilete pe 6 decembrie vor beneficia de o reducere de 10% din pret. Este un cadou de Mos Nicolae pe care artista a tinut sa il faca fanilor ei pentru ca ei sa fie fericiti si sa isi permita sa participe la evenimentul pe care il pregateste pentru ei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related