Echipamentele de lumini marca SGM, prezentate intr-un workshop sustinut de FIVE'S

Echipamentele de lumini marca SGM, prezentate intr-un workshop sustinut de FIVE'S

Marti, 31 ianuarie 2017, incepand cu ora 11.00, FIVE's organizeaza in incinta sediului din Bulevardul Timisoara 173 un workshop dedicat posibilitatilor designului de lumini prin prisma noilor echipamente profesionale SGM. Evenimentul se adreseaza tehnicienilor si designerilor de lumini, arhitectilor, urbanistilor, reprezentantilor firmelor de rental si tuturor celor interesati sa se specializeze in domeniul light designului.

Specialistii invitati la workshop sunt reprezentanti ai teatrelor, arhitecti si designeri de lumini.

Light designul este un element care poate completa, si chiar diferentia, atmosfera unui eveniment, fie ca e vorba de concerte, festivaluri sau evenimente corporate.

Workshop-ul va debuta cu o componenta teoretica, in cadrul careia un reprezentant al companiei SGM va prezenta caracteristicile si avantajele echipamentelor premium de lumini indoor si outdoor SGM. Participantii vor putea testa, apoi, aparatele intr-o zona special amenajata cu echipamente de lumini pentru scena, intr-o sectiune practica a workshop-ului. La finalul prezentarii, va avea si o sesiune de Q&A si networking.

Pentru participare scrieti un email la office@fives.ro

Dincolo de focusul pe posibilitatile designului de lumina, workshop-ul va adresa si iluminatul arhitectural, odata cu echipamentele profesionale specializate in acest sens. Unul dintre diferentiatorii acestui tip de echipamente este tehnologia IP 65, care face ca echipamentul sa functioneze la parametri normali in decursul oricaror intemperii (conditii de praf, apa, ninsoare).

Five’s este producator tehnic pentru industria de evenimente corporate si de spectacole, gestionand echipamente profesionale de sunet, lumini, scenotehnica, video, pirotehnie si efecte speciale. Five’s gestioneaza peste 500 de evenimente anual la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Moldovei si este lider pe piata segmentului corporate. 

Din 2016, Five's este membru deplin al AV Alliance, devenind astfel singura companie din Romania afiliata a celei mai importante asociatii internationale in domeniul organizarii de evenimente.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related