FIVE'S este partenerul tehnic al Campionatului National de Drift 2016

FIVE'S este partenerul tehnic al Campionatului National de Drift 2016

FIVE'S este partenerul tehnic al Campionatului National de Drift care se va desfasura maine si poimaine, in jurul Casei Poporului.

"Ne bucuram sa adaugam in portofoliul nostru de evenimente si aceasta competitie importanta la nivelul Europei de Est. Intelegand compexitatea competitiei si nevoile organizatorului, echipa noastra va asigura toate dotarile necesare pentru a implementa cu succes planul evenimentului: acoperirea tuturor zonelor de competitie si spectatori cu sunet, imaginile video vor fi practic disponibile atat in zonele de circuit cat si in zonele de relaxare special amenjate pentru spectatori", a declarat Lavinia Popescu (Commercial Director, FIVE'S).

 

Campionatul National de Drift

Cel mai mare concurs de drift din Europa de Est va avea loc in acest week-end in jurul Palatului Parlamentului din Capitala si va aduce la start nu mai putin de 65 de piloti profesionisti din Romania, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Ucraina si Polonia, bolizii insumand peste 30.000 de cai putere.

De altfel, evenimentul care va conta pentru a doua etapa a Campionatului National 2016 va avea cel mai lung traseu din istoria acestui sport in Romania, de 1,1 kilometri, iar asii driftului vor efectua derapaje controlate in tandem inclusiv la viteze de 160 de kilometri la ora.

Printre pilotii romani care vor incerca sa cucereasca probabil trofeul celui mai importante eveniment organizat in Romania in ultimii 5 ani se numara Calin Ciortan, dublu campion european pe echipe in King of Europe si care revine in campionatul intern dupa doi ani, Marius Mitrache, Catalin Trifan, Iulian Jumuga, Razvan Fratianu, Sorin Ene si Gabi Imre.

Sambata, intre 10:00 si 21:00, vor avea loc antrenamentele libere, iar duminica sunt programate duelurile unu la unu pentru a stabili noul campion. Pretul unui abonament pentru cele doua zile costa 40 de lei si poate fi achizitionat din reteaua Eventim si bilete.ro, dar si in week-end, direct de la casele special amenajate la intrare.

 

FIVE’S este producator tehnic pentru industria de evenimente corporate si de spectacole, gestionand echipamente profesionale de sunet, lumini, scenotehnica, video, pirotehnie si efecte speciale.

Avand peste 20 de ani de experienta si un portofoliu diversificat de echipamente, provenind de la furnizori de top pe plan international, dublat de o echipa de profesionisti, Five’s este  lider pe piata segmentului corporate.

Profesionalismul Five's  este recunoscut si de colaborarile cu parteneri externi precum Eurotruss (Olanda),  QSC (SUA), SGM (Danemarca), Chauvet (SUA), Le Maitre Ltd (Marea Britanie). Recent compania Five's a devenit membru al AV Alliance, cea mai importanta alianta internationala in domeniul organizarii de evenimente.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related