Compania Five’s anunta lansarea noului site

Compania Five’s anunta lansarea noului site

Five’s isi propune sa contribuie la cresterea si dezvoltarea pietei de profil prin furnizarea de informatii utile atat agentiilor de publicitate cat si clientilor finali. 

“ Stim ca selectarea furnizorului tehnic de servicii este un aspect extrem de important in cadrul managementului de eveniment intrucat acesta participa activ la performanta unui eveniment si la definirea perceptiei publicului tinta. Cu noul site ne propunem sa ajungem mai aproape de clientii care vor sa afle mai multe detalii despre ce presupune organizarea unui eveniment, sunt in cautarea unor solutii inovatoare care sa puna in valoare evenimentul sau sunt in cautarea unui furnizor tehnic care sa le asigure o executie de calitate a acestuia.” a declarat Lavinia Popescu, Commercial Director FIVE'S

Printre informatiile prezentate pe site-ul companiei se regasesc serviciile oferite, echipamentele, echipa, proiectele realizate, adevarate studii de caz pentru evenimentele dezvoltate de companie.

Noul website prezinta o interfata performanta, usor adaptabila la orice dimensiune de ecran: desktop, tableta, smartphone.

Fives.ro a fost dezvoltat in colaborare cu Funnel care s-a ocupat de partea de proiectare, ux design si coordonarea tehnica a proiectului.

Five’s este producator tehnic pentru industria de evenimente corporate si de spectacole, gestionand echipamente profesionale de sunet, lumini, scenotehnica, video, pirotehnie si efecte speciale.

Avand peste 20 de ani de experienta si un portofoliu diversificat de echipamente, provenind de la furnizori de top pe plan international, dublat de o echipa de profesionisti, Five’s este  lider pe piata segmentului corporate.

Five’s gestioneaza peste 500 de evenimente anual la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Moldovei.

In anul 2016, Five’s a fost afiliata ca membru deplin in cadrul AV Alliance, devenind astfel singura companie din Romania membra a celei mai importante asociatii internationale in domeniul organizarii de evenimente.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related