Aplicația de informare legislativă și urmărire a legilor aflate în dezbatere. Code4Romania la lucru

Aplicația de informare legislativă și urmărire a legilor aflate în dezbatere. Code4Romania la lucru

Code4Romania, comunitatea de tineri care lucreaza la construirea unei infrastructuri IT pentru mai buna functionare a societatii romanesti, cu care am vorbit la finalul anului trecut, a anuntat un nou proiect, numit Ce zice legea. Scopul acestuia e sa informeze cetatenii cu privire la legislatia propusa si aflata in dezbatere la orice moment. Aplicatia este in lucru; initiatorii estimeaza ca in martie va intra in faza de dezvoltare, lansarea urmand la scurt timp. Va fi disponbila gratuit atat in varianta pentru mobil - si iOS si Android - , cat si web.

Utilizatorii isi vor crea un profil in cadrul aplicatiei si vor alege ce informatii doresc sa primeasca despre anumite legi aflate in dezbatere. Pe parcursul procesului de propunere-dezbatere-adoptare al unei legi, utilizatorii vor primi in timp real notificari atunci cand au loc schimbari legate de legile alese de fiecare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related