"InterrOUGation", ultima fita in materie de pus lanterna in fata politicienilor romani

"InterrOUGation", ultima fita in materie de pus lanterna in fata politicienilor romani

Am mai vorbit noi despre gaming si alte cele, dar ce avem aici este altfel, parol! O companie romaneasca ce si-a propus sa faca jocuri nu doar de amorul artei, ci cu un scop. Scopul este responsabilitatea sociala. Ascultati aici declaratie de intentie: "We aim through our games to raise awareness about the multitude of moral dilemmas". Vorbim despre Critique Gaming. De fapt, ca s-o spunem p-a dreapta, nu despre companie vom vorbi, ci despre unul dintre proiectele lor actuale care vizeaza coruptia si protestele din strada. Ca si noi... avem idei putine dar fixe zilele astea. 

Proiectul (sau hai sa-i spunem pe nume: joculetul) se numeste "InterrOUGation" si-l puteti juca accesand linkul acesta. Dar inainte sa-l accesati, haideti sa va spunem ce e cu el. Asa cum numele istet ii spune, este despre Ordonanta cu pricina. Si ordonanta aceasta urmeaza a fi trecuta, pe sestache, in urmotoarele 15 minute. OMG OMG OMG.

Si cu toate ca mai e doar un sfert de ceas, adica foarte putin, sa ne-ntelegem, cam cat ii ia lui Iohannis sa dea "buna ziua" monitorului de ski, ei bine, nu totul e pierdut. Pentru ca tu, draga cititorule, adica tu, draga jucatorule, poti face diferenta. Tu poti opri totul.

Ai la indemana o suma de unelte pe care le poti folosi la discretie impotriva celor 3 suspecti: Liviu, Sorin si Florin. Ai un set de intrebari potrivite pentru fiecare, ai un dosar in care se gasesc informatii despre fiecare dintre acesti... acesti... oameni si, nu in ultimul rand, ai o servieta plina de mici trucuri care iti vor spori, macar teoretic, sansele sa opresti mascarada asta de legiferare facuta pe repede-nainte. 

Liviu este primul intervievat, evident. Intrebarile pe care le aveti la indemana, pentru a-l lua ba cu binisorul, ba cu rausorul, sunt destul de variate, insa  nu foarte utile cand ai in fata un astfel de personaj.

De ce nu foarte utile? Pai numai uitati-va in coltul din stanga al ecranului. Se pleaca de la rusine zero, fratilor!

Al doilea personaj al jocului este unul pe nume Sorin. Sta mult mai bine la capitolul slugarnicie, dar incercati numai sa-i puneti una din intrebarile astea, sa vedeti ce-o da cotita.

Nu in ultimul rand, il avem desigur pe Florin. Am aplicat pe el imnul Romaniei, vreo doua lozinci despre furt, i-am reamintit de alea cateva sute de mii de oameni iesiti in strada, insa omul a ramas ferm pe pozitii si raspunsuri. Vi le puteti imagina, dar na, noi ne facem datoria:

Hai ca va lasam sa-l jucati. Sa ne spuneti daca ati reusit sa stopati masacrul. Iar alte optiuni de joculete cu iz de politica aici si aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related