Un weekend relaxant la MATERIA

Un weekend relaxant la MATERIA

Weekend-ul acesta, pe 4 și 5 martie, îți dăm întalnire la Grand Hotel du Boulevard cu noile colecții de primăvară ale designerilor români creatori în piele.

MATERIA este un eveniment concept: da, un târg de design contemporan în piele, dar și un loc special, cu atmosferă, idei și energie creativă. Iată câteva dintre surprizele - gândite ca mici evenimente colaterale - pregătite pentru cei care ne trec pragul în acest weekend.

Cornerul creat de Department Store by Elle te așteaptă cu un concurs savuros de primăvară: get in touch și intri automat în competiția care iți poate aduce un obiect stylish din selecția curatoriată de DepartmentStore.ro.

Nu uita să treci pe la Glamour, ca să răsfoiești ultimul număr al revistei, în timp ce îți savurezi cafeaua preferată, pe care tocmai ai ales-o de la standul Two Minutes.  Iar dacă îți faci un selfie cu revista Glamour și îl postezi pe Instagram, poți să câștigi o geantă din noua colecție a unui designer prezent la MATERIA. 

Iată care sunt designerii cu care te întâlnești la MATERIA: Alexandra Abraham, Ancolette, Anna Fellini, Atelier 437, Siameza Atelier, Atribut, DaDa, Bogdan Deliu, Edita Lupea, Fandacsia, Giuka, Lady Magpie, Laura Olaru, Le DOT, Lemnia, Letiția Pintilie, Essentials by Lia, Lucienne, Luwa, Lyria , Millisimo, DBOL - Design by Oana Lupaș, DST Leather, Otilia Flonta, Rena, Roncea Sebastian Design, Simina Filat, Snob., Verogia, Wild Inga, YVY, Zuriell.

Sună bine, nu? Prin urmare, la plecare e musai să votezi brandul preferat descoperit la MATERIA, pentru că Premiul Publicului îți dă șansa să caștigi un obiect realizat de designerul care ți-a atras cel mai mult atenția. Așa, ca să începi primăvara cu bine.

Orar MATERIA:

Sâmbătă 4 martie: 11.00 – 20.00
Duminică 5 martie:  11.00 – 20.00
*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Auzit la: Radio Guerrilla

Parteneri media: Elle, Department Store by ELLE, Molecule-F, Glamour, Life.ro, Igloo, The Institute, IQads, Designist, BucharestGentlemanMagazine, art7.fm, SensoTv, vocea.biz, Bucharest City App, Antalis, Grup Transilvae, Baiatul cu Flori.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related