TEDxConstanta Life:HowTo

TEDxConstanta Life:HowTo

Line-up-ul cu vorbitorii remarcabili de pe scena TEDxConstanta 2017 este complet! 10 oameni deosebiti vin la Constanta pe 10 Septembrie, pentru a schimba idei ce merita impartasite. Personalitati, agenti ai schimbarii, entuziasti TEDx si voluntari care cred in implicarea activa in dezvoltarea comunitatii lor - la un loc pentru o zi de networking si dialog pe tema ​​Life:​​How​​To.

Cei 10 vorbitori care ne vor impartasi din experientele lor de viata, din ceea ce au creat si construit ​​de-a​​ lungul​​ timpului​​ si​​ ne ​​vor​​ spune ​​povesti​​ deosebite ​​sunt:

  • Alex Dona - managing partner la Times New Roman si Woodspa, ambasador Hospice Casa Sperantei si lider de haita in Lupii Liberi vine la TEDxConstanta pentru a ne impartasi ​​din ​​experienta ​​sa​​ de​​ antreprenor.
  • Ioana Matei - ecolog si antreprenor. Este​ fondatoarea Jovis Cosmetics, un brand 100% romanesc, cu produse cosmetice 100% naturale – o afacere de familie cladita pe​​ principii​​ solide​​ si ​​cu ​​radacini ​​adanc ​​infipte​​ in ​​armonia ​​om-natura.
  • Rodica Matusa - consultant medical al Fundatiei Baylor Marea Neagra. Pionier​ in lupta impotriva SIDA, este printre medicii infectionisti din ​​Constanta care, prin munca si prin devotamentul lor, au salvat vieti. Dna. Dr. Rodica Matusa va fi prezenta pe 10 septembrie pe scena TEDxConstanta drept exemplu ca pasiunea profesionistului poate ​​schimba​​ destine.
  • Alex Gavan - spirit liber. Performer​ de top al Romaniei in alpinismul de altitudine extremă, Alex a escaladat sase varfuri de peste 8.000 de metri din muntii Himalaya si Karakorum. Prin mijloace corecte, adica fara oxigen suplimentar si fara porteri de altitudine. Mai mult, e ambasador al World Wildlife Fund in Romania si este implicat in ​​numeroase ​​cauze​​ sociale.
  • Ioana Chicet - Macoveiciuc - owner si autor Printesa Urbana, cel​ mai popular blog pentru parinti din Romania​. Ioana este​ preocupata de educarea copiilor cu blandete si respect, organizeaza evenimente pentru parinti in multe orase din Romania si multe​​ altele ​​despre​​ care​​ ne​​ va ​​spune​​ duminica.
  • Andrei Rosu - sportiv de anduranta, blogger, scriitor si vorbitor inspirational. Andrei este​ tata a doi copii, are experienta de peste 15 ani in mediul corporatist, organizeaza evenimente caritabile, sustine proiecte sociale, etc. Este primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente - performanta care​​ a​​ fost​​ inregistrata ​​in ​​Cartea​​ Recordurilor.
  • Tedy Necula - producator de film inspirational. A​ creat peste 40 de campanii de inspiraţie şi filme documentare care vizează proiecte și cauze comerciale sau sociale din Europa. Tedy a avut sansa de a fi in contact cu persoane din grupuri vulnerabile, cum ar fi orfani, persoane cu dizabilitati, LGBT sau femeile din inchisori, SIDA si a comunitatilor ​​din ​​zonele ​​de risc,​​ etc.
  • Adelina Petre - cel mai tanar orator din Romania. Faptul​ ca are doar 8 ani nu a împiedicat-o sa castige numeroase premii care confirma abilitatile sale de vorbitor. Adelina a obtinut ​premiul I in cadrul concursului de public speaking “Business Days Junior​​ Edition”.
  • Liana Buzea - fondator de miscari sociale si coach in sexualitate somatica. A creat un manifest pentru intimitate, un program de training si o comunitate de oameni care impartasesc aceeasi dorinta de cunoastere in acest domeniu. Misiunea ei este aceea de a creste coeficientul de inteligenta erotica, a micsora golurile de educatie si de experimentare si a deschide calea pentru femei de a explora ceea ce doresc sau au nevoie​​ in ​​acest​​ domeniu.
  • Andreea Bratu - pianist de concert cu doctorat in muzica. Andreea Bratu sustine frecvent concerte si recitaluri de pian, atat in tara cat si in strainatate. Participa in calitate de invitat sau muzician in cadrul programelor de televiziune romanesti si straine. Sustine atat cursuri de perfectionare pentru studenti cat si cursuri individuale ori alaturi de profesori​​ din ​​tara​​ si​ strainatate.​

Evenimentul va avea loc la Zenith Conference & Spa Hotel, in statiunea Mamaia, si va aduce in prim-plan personalitati marcante care vor trata subiecte dintre cele mai diverse, precum inovatie, ​​performanta ​​ori​​ arta​​ -​​ toate ​​in​​ contextul​​ curent.

Jocuri de cuvinte, anecdote care starnesc zambete si stare de bine, provocari, palme transpirate, genunchi moi, un sentiment de ameteala, oameni deosebiti si povesti frumoase.

Inovatie, miscari sociale, pasiune, multa munca, lectii invatate si idei care merita impartasite. LIFE:​HOW​​TO,​​ sau,​​ cu ​​alte​​ cuvinte, ​​a doua​​ editie ​​TEDxConstanta, ​​la​​ malul​​ Marii​​ Negre.​

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related