Ești as în Employer Branding și Product Marketing? Testează-ți cunoștințele

Ești as în Employer Branding și Product Marketing? Testează-ți cunoștințele

Știi de ce unele campanii de recrutare atrag imediat atenția sau cum poți face ca produsele IT nou-lansate să le devanseze pe cele deja existente? Crezi că da? Dacă ești marketer sau specialist HR și lucrezi într-o companie IT, atunci ești provocat să dovedești cât de multe cunoștințe de Employer Branding sau de Product Marketing deții.

În ce constă provocarea? E simplu. Trebuie doar să intri pe marketing4it.ro/quiz, să răspunzi la câteva întrebări și să afli verdictul: la ce excelezi, unde mai ai de lucrat și cum îți poți consolida cunoștințele.

Totul are loc în cadrul unei campanii de awareness inițiată de creativii de la Loopaa ca să te facă să îți dorești să îți aprofundezi cunoștințele. De ce? Explicația vine de la inițiatorii provocării.

“Oricât de multe cunoștințe ai deține într-un domeniu, piața se schimbă în ritm accelerat. În timp, vei constata că ce știai acum 5 ani nu mai e de actualitate. Prin urmare, este esențial ca marketerii și specialiștii HR să fie mereu la curent cu ultimele trenduri și tehnici, pentru a se putea dezvolta profesional și a crea strategii eficiente, de impact. Prin acest test noi vrem să le reaprindem apetitul pentru auto-dezvoltare.”, susțin ei.

Quiz-ul conține un set de trei întrebări punctuale de Employer Branding și trei întrebări de Product Marketing. Fiecare întrebare are o singură variantă de răspuns corectă, însă s-ar putea ca aceasta să nu fie chiar cea mai evidentă.

Testul poate fi accesat pe site, durata de completare fiind de doar 5 minute. La final, cei care acceptă provocarea vor afla cum și unde pot să își îmbunătățească cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.

Campania este activă până la finalul lunii septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related