Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse în cadrul Bucharest Photofest 2017

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse în cadrul Bucharest Photofest 2017

O selecție de 34 de fotografii din cadrul competiției internaționale Sony World Photography Awards vor fi expuse și anul acesta la București. Expoziţia se desfăşoară în cadrul festivalului internaţional de fotografie Bucharest Photofest, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din România.

Bucharest Photofest îsi propune să aducă în oraș, sub ochii noștri, an de an, frumusețea în manifestările ei artistice și să ne implice într-o poveste culturală din care toți să ieșim mai bogați.

Dacă ai ratat celelalte evenimente din cadrul festivalului, ai posibilitatea încă să admire expoziţia Sony World Photography Awards, expoziţie ce poate fi vizitată la Galeria Odeon (în incinta Teatrului Odeon, intrarea dinspre Sala Studio) până pe data de 15 octombrie, intrarea fiind liberă.

Fotografia anului în cadrul competiției open este realizată de Alexander Vinogradov din Rusia şi poate fi admirată în cadrul selecţiei de 34 de fotografii.

„Mathilda” a fost aleasă cea mai bună fotografie individuală din lume și premiată cu 5.000 de dolari și titlul de Fotograful Anului în cadrul competiției Open. 

Vinogradov este un fotograf amator care locuiește în Moscova, iar fotografia câștigătoare reprezintă portretul unei fete, inspirat de filmul francez „Léon”. Fotograful a fost selectat dntre cei zece câștigători ai categoriilor competiției Open, anunțați în data de 28 martie de către juriul condus de jurnalistul și fotograful britanic Damien Demolder. 

 

World Photography Organisation oferă suport pentru fotografii profesionişti şi amatori, respectiv studenţii de fotografie, oferind o platformă globală de comunicare pentru industria foto. Obiectivul organizației constă în ridicarea nivelului de discuție din lumea fotografiei, crescând nivelul de notorietate și de apreciere pentru arta fotografică și celebrând lucrările fotografilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related