La Targul GARDEROBA INFINITA se inchiriaza vestimentatia de birou. 28-29 octombrie. Cafe Verona. Carturesti

La Targul GARDEROBA INFINITA se inchiriaza vestimentatia de birou. 28-29 octombrie. Cafe Verona. Carturesti

Targul GARDEROBA INFINITA este primul eveniment de shopping la pretul potrivit. Este destinat femeilor preocupate de ceea ce poarta la birou, oferindu-le haine si accesorii de zi pe care le pot cumpara sau inchiria. Evenimentul este gazduit de Cafe Verona (Carturesti Romana) si se desfasoara in perioada 28-29 Octombrie. 

La Targul GARDEROBA INFINITA vor expune designeri romani, producatori locali si branduri internatioanale care se regasesc in portofoliul unor shopuri online. Line-up este constituit din: Bianca Popp, Happy Friday, Bluzat, Atribut Bags, Iuliana Asoltanei, Sweet Paprika, Bookletta, SPOTS, zoot.ro, dhanna.ro, e.ni.wear, BooLina si Capsuri cu zahar. Toate produsele expuse de acestia vor putea fi cumparate. Unele dintre ele vor fi eligibile si pentru serviciul de inchiriere si vor fi semnalizate printr-o eticheta speciala cu pret unic de 55 Lei. Produsele inchiriate se vor intoarce la organizatori dupa maxim 5 zile dar nu mai tarziu de 7 zile. Returul este gratuit iar curatarea si calcarea produselor inchiriate revine organizatorilor.  

Acest serviciu de inchiriere de produse de zi apartine startup-ului Garderoba Infinita. Insight-ul de la care pleaca este ca femeile isi doresc sa poarte in fiecare zi altceva la birou insa acest lucru este aproape imposibil. Achizitionarea unei garderobe ideale este o solutie costisitoare asa incat rezolvarea este simpla: cumpararea unui abonament lunar care faciliteza acces nelimitat sau pachete saptamanale de 5 produse si, de ce nu, inchirieri ocazionale de un produs.  

Update-urile organizatorilor pot fi urmarite pe pagina de FB a evenimentului. Biletul de intrare costa 10 lei, insa, inainte de eveniment, biletele pot fi achizitionate in format digital cu 50% reducere.

Sustinere media: Radio Guerrilla, Marie Claire, IQads, SMARK

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related