Bianca Popp: Nu am fost niciodata pasionata de moda. Am fost pasionata de matematica, arhitectura si cusut haine

Bianca Popp: Nu am fost niciodata pasionata de moda. Am fost pasionata de matematica, arhitectura si cusut haine

S-a dus la Jurnalism pentru ca nu mai voia matematica. Acolo a intalnit profesori tineri care reuseau sa sparga ridigitatea dintre ei si studenti. Lucrul asta a facut-o sa mearga de placere la cursuri, ba chiar sa se intoarca, peste cativa ani, pentru a preda Semiotica. Scoala devenise o corporatie, iar dupa 3 ani paraseste catedra. Atunci, hobby-ul de a crea haine a devenit o afacere. Am inceput, asadar, sa vorbim despre designerul Bianca Popp

In mainile Biancai, materialele au inceput sa prinda forma de cand avea 11 ani. Bunicul ii facuse cadou o masina de cusut. Cu toate astea, pasiunea ei nu a fost niciodata pentru moda, ci pentru geometria hainelor. Cu principiul asta, dupa 6 ani de creat haine pentru prieteni, se duce la Instituto Marangoni din Milano. Dupa absolvire, se angajeaza la salonul 10corsocomo, ca graphic designer. Ajunge sa faca de toate, cate 16 ore pe zi, ceea ce nu ii mai lasa timp pentru hainele ei. Asa ca in 2008 decide sa iasa in lume cu un brand si 50 de piese de lansare. Intre timp, bifeaza o aparitie la Paris Fashion Week, unde:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related