Revolta păsăricilor

Revolta păsăricilor

Chiar în ultima noapte de octombrie, când duhurile rele umblă libere prin mințile oamenilor, a apărut acest video pe YouTube. Nu știm care este legătura dintre cele două evenimente, dar coincidența merita arătată cu degetul.

Este vorba de spotul Beliem de la Idelyn, Conversații intime, unde veverițele, păsăricile sau buzele de jos ale femeilor (depinde de denumirea folclorică preferată) sunt nemulțumite de relațiile cu posesoarele lor și povestesc toate torturile la care au fost supuse de-a lungul istoriei.

Acum, spotul este reconfortant în sinceritatea lui. Problemele intime ale femeilor sunt înconjurate de această aură misterioasă și nu se poate vorbi despre ele decât folosind eufemisme amuzante. Poate că măcar în 2017 am putea să dăm la o parte tabuurile inutile și oamenii să accepte că ”acolo, jos” există vagin. Și nu există nicio rușine în ingrijirea sau tratarea lui. 

Pe de altă parte, felul în care se vorbește despre asta, cu chicoteli roz, parcă nu ajută demersul în sine.

 

Cum sa fim fericite

 

Sfaturi capcana

 

6 lucruri importante

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related