Imn feminist de Crăciun

Imn feminist de Crăciun

La ei, Hymns se pot transforma feminist în "Hyrrs". La noi, traducerea e puțin mai dificilă. Și o dată cu ea, probabil și realitatea care îi urmează. Ideea e că Grey Londra a rescris o serie de colinde de Crăciun cu versuri strălucitor feministe. De exemplu, ”O, brad frumos” a devenit ”Oh, Sexism”. 

"Cântând ție Dumnezeu voioși” s-a transformat în ”Vrem salarii egale”. Sau (pe asta o lăsăm în engleză) "Deck the Halls with Boughs of Holly" a devenit "Kick The Balls (Of Patriarchy)". ”Noapte de vis” vorbește despre stereotipiile de la Hollywood și tot așa. Le puteți asculta pe site-ul creat special de agenție. 

”De la Weinstein la Westminster, salarii și sexism, 2017 a arătat cât de îngrozitor poate fi pentru femei. De asta am vrut să facem o astfel de declarație chiar de Crăciun și să strângem bani pentru cauze care ajută femeile”, a declarat Vicki Maguire, Grey's co-chief creative officer.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related