Coruptia inspira scurtmetraje. Pe care, apropo, le poti vota

Coruptia inspira scurtmetraje. Pe care, apropo, le poti vota

Au mai ramas doar doua zile pana la Gala de Premiere "Once Upon a Time in Romania", un proiect prin care "Initiativa Romania" incearca sa ofere niste alternative si sa deschida niste ochi. Pentru ca, asa cum se spunea intr-unul dintre cele 40 de filme inscrise in concursul de scurtmetraje, nu exista coruptie buna sau coruptie mai putin rea, ci doar Coruptie, iar ea ne afecteaza pe toti, fie ca realizam sau nu.

IQads se afla printre partenerii si juratii acestui proiect si ne bucuram sa constatam interesul pe care l-a starnit. La gala de miercuri, la care si-au anuntat prezenta ambasadoarea Frantei si ambasadorul Canadei la Bucuresti, se vor da Pemiul cel Mare (in valoare totala de 5.000 de euro), Premiul 2 (1.500 de euro), Premiul 3 (1.000 de euro) si Premiul Publicului.

Pentru acesta din urma inca se poate vota pana poimaine seara. Unele dintre filme sunt realmente bune, iar in cateva cazuri, realizatorii lor au reusit sa angreneze inclusiv presa locala pentru a mai stoarce niste voturi. Cursa se incinge.

 

Cei de la Arte.tv au facut si ei un material despre proiect si despre coruptia din Romania, iar organizatorii concursului pregatesc si alte surprize, se pare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related