România angajează prim-ministru. Se oferă comision din încasări și spor de rușine. Bonus: glume japoneze

România angajează prim-ministru. Se oferă comision din încasări și spor de rușine. Bonus: glume japoneze

Auzita ieri la Mega pe bune. Casiera il intreaba pe paznic, care tocmai intra pe usa: ”Si, ia zi, nea Mitica, am auzit ca ai refuzat postul ala de la Guvern?”. Rasete la coada. ”N-am eu treaba cu aia”, raspunde nea Mitica. ”E treaba serioasa, nea Mitica, n-ai vazut ca nu au pe cine sa mai puna acolo?”.

O fi sau nu chestie romaneasca, dar ce sa faci? Te enervezi, bineinteles, asa cum a facut-o tot Facebookul zilele trecute. S-au anuntat si proteste. USR cere alegeri anticipate. Dar mai si glumesti.

Mircea Cartarescu are o gluma pasiv-agresiva:

 

 

Chiar si Adrian Despot, care stim ca e serios, distribuie meme-uri cu el insusi:

 

In tonul acesta, ieri a aparut pe olx anuntul de angajare nr. 149824735 (care intre timp a fost sters) si care a primit in perioada scurta de timp in care a fost publicat 1.400 de Like-uri, fiind distribuit masiv pe internet. Anuntul a fost postat de un cont care se numeste ”Liviu N. Dragnea”.

Dupa cum se vede cerintele sunt putine: nu e necesara decat cetatenia romana, iar dosarul penal ar constitui un avantaj. Si, cu toate astea, partidul de guvernare nu reuseste deloc sa gaseasca candidati potriviti pentru postul acesta.

In timp ce la palatul Victoria era liniste, premierul Japoniei, Shinzo Abe, venit in vizita oficiala in Romania, s-a plimbat prin Muzeul Satului in cautarea cuiva cu care sa stea de vorba. Au intervenit si aici niste propuneri si sfaturi din partea oamenilor internetului:

 

  

 

 

 

Ne-a placut si observatia asta:

 

La final, lasam o intrebare de la Euronews:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related