De Sărbători, Adrian Despot și glo™ recreează vibrația Șambala din Creative Camp pentru publicul bucureștean. Simte live emoția pe 26 decembrie alături de trupa Vița de Vie

De Sărbători, Adrian Despot și glo™ recreează vibrația Șambala din Creative Camp pentru publicul bucureștean. Simte live emoția pe 26 decembrie alături de trupa Vița de Vie
Photo credits: Rock FM

Melodia Șambala reinterpretată de Adrian Despot în varianta acustică în glo™ Creative Camp, un remake după piesa creată de Doru Stănculescu, va putea fi ascultată la concertul trupei Vița de Vie de pe 26 decembrie din București. Celebrul artist a cântat piesa pentru prima dată live la Sala Palatului, iar după atmosfera surprinzătoare și reacțiile incredibile ale publicului, Adrian Despot pregătește fanilor săi o surpriză vibrantă de Sărbători, pentru a se bucura de moștenirea muzicală adusă în prezent.

După cum reiese și din titlu, Șambala este o piesă complexă, iar mesajul glo™ și al lui Adrian Despot reflectă libertatea de a experimenta noi perspective și sensuri. Reorchestrația pune în valoare, prin combinații neașteptate cu accente rock, o piesă îndrăgită, care susține exprimarea creativă a artiștilor la început de drum.

"Anul trecut am fost invitat în calitate de mentor în Creative Camp-ul glo™️, organizat de Electric Castle pentru al doilea an consecutiv la Tuzla. Împreună cu o gașcă de 7 muzicieni tineri, selecționați din genuri muzicale diferite, și cu suportul lui Jean Gavril am avut miza de a identifica, readuce la viață și înregistra o melodie românească veche. Toate astea în 5 zile. Am încercat mai multe variante de piese și jam sessions, până am ajuns la Șambala a lui Doru Stănculescu. Am propus-o, am început să o cântăm puțin și din acel moment am știut că e ceva magic cu piesa asta!", spune Adrian Despot.


Photo credits: Rock FM

 

Tabăra de muzică glo™️ Creative Camp a oferit tinerilor muzicieni oportunitatea de a se întâlni în sesiuni de creație și producție alături de artiști români consacrați, care au readus la viață piese celebre și continuă să aibă un impact real asupra comunității artistice. Creative Camp face parte din #RebelsWithACause, o inițiativă pe care glo™ a lansat-o în 2021 cu scopul de a sprijini comunitățile artistice din România.

"Pe parcursul celor 3 zile rămase, vraja s-a așternut peste Camp, toată lumea era fascinată de cum curgea piesa, oameni din echipa video și personalul locației lăsau treburile lor și ni se alăturau, toată lumea părea că știe să cânte cu vocea sau la un instrument, Șambala devenise un enorm bec aprins, iar noi gravitam cu toții în jurul lui, ca niște musculițe", a continuat Adrian Despot, care are o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică.

Un an mai târziu, împreună cu glo™️, am adus momentul Șambala pentru prima oară live pe scenă, în cadrul concertulului eveniment Vița de Vie SIMFONIC de la Sala Palatului. Am primit stand up ovations pentru minute în șir, a fost un moment de nepus în cuvinte, atât pe scenă cât și în sală. Chiar e ceva magic în piesa asta! Am introdus-o în setlistul nostru obișnuit, iar pe 26 decembrie o vom cânta din nou, în cadrul deja tradiționalului concert Vița de Vie Acustic din Expirat", a completat artistul care a susținut până în prezent mii de concerte.

Mereu în căutare de modalități noi de expresie, Vița de Vie este cea mai cunoscută și îndrăgită formație de rock alternativ din România, cu 10 albume lansate și numeroase premii din partea industriei de specialitate.


Photo credits: Rock FM

 

Dacă nu ai văzut încă videoclipul piesei, deja disponibil aici și într-un articol pe glo.ro sau pe pagina de Instagram @gloromania, pregătește-te pentru o experiență unică, plină de vibrații. Pășește alături de Adrian Despot în acest univers complex și vino la concertul Vița de Vie pe 26 decembrie pentru o noapte acustică și foarte multă muzică bună.

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related