'Gramul perfect exista, dar te baga-n datorii

'Gramul perfect exista, dar te baga-n datorii

Mai sunt si zile usurele, cand nu vrei sa citesti, sa auzi si sa scrii decat despre ce-ti convine tie. Azi, 7 martie, este una dintre ele. Dupa ce am notat constiincios ca Flori a primit un outdoor cu ”te iubi”, am dat numaidecat si peste Lissette. O fata cu calitati, fara indoiala, comparabile cu ale lui Flori, dar cu ambitii mai mari.

Conform celor de la NY Post, fata a venit de la Miami la New York si, in loc sa-si vada de part-time-ul ei, s-a apucat sa fie vedeta pe Instagram. Iar pentru asta, s-a bagat in datorii mari. Haine, chestii, socoteli. De cand vestea ei s-a dus in toate cele patru zari, numarul de followeri i s-a dublat pana la vreo 24 de mii. 

In interviul mentionat mai sus, Lissette pare ca a invatat din greseli, iar de-acum incolo, se va ocupa de lucruri mai serioase. Cum ar fi Pinterestul.

Voiam sa spun povestea mea, povestea unui tanar millaennial care locuieste la New York. Iar pentru asta, cheltuiam banii pe haine, pentru a face ”gramul perfect”.

E clar, fata are tot ce ii trebuie pentru a reusi in viata.

In fine, pentru o serie de interviuri cu oameni care nu se baga in datorii pentru faima si like-uri, va indrumam catre [#Instagrammer #nofilter]. In care romani simpatici povestesc despre hobby-urile lor aducatoare de mii si mii de followeri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related