Au disparut 5 miliarde de vizualizari. RIP Despacito, multumim Prosox & echipa de hackeri

Au disparut 5 miliarde de vizualizari. RIP Despacito, multumim Prosox & echipa de hackeri

UPDATE: Video-ul este inapoi sus, iar numarul de vizualizari pare a fi intact. Ar fi fost dramatic sa trebuiasca sa o luam de la capat.

Cand Prosox & Kuroi'SH & Shade & Akashi IT & KiraRoot & Xepher & SenpaiWeb & Misao isi pun in minte ceva, fiti sigur ca le iese. Astazi, si-au pus in minte sa hackuiasca contul de YouTube al lui Luis Fonsi, artistul care a dat lumii "Despacito". Piesa trecuse de 5 miliarde de vizualizari cand hackerii sus-numiti au decis ca e timpul pentru un reset. Asa ca au sters-o cu totul, fara remuscari. Oh, de ce, Prosox & Kuroi'SH & Shade & Akashi IT & KiraRoot & Xepher & SenpaiWeb & Misao? DE CE?! 

Pe langa glumele inerente, raspunsul poate fi unul politic: hackerii fac referire la statutul Palestinei, pe care o vor "eliberata"

Reactiile s-au pravalit peste internet. Nu se intampla in fiecare zi ca marii artisti ai zilelor noastre sa fie batjocoriti in felul asta. Printre ei, Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift si Drake. Din informatiile noastre, au fost scutiti de neplaceri Justin Bieber si Bono. Deocamdata.

 

Breaking news si alta nu

 

 

Nu e lucru de saga, Mariciu zice bine. Smiley, blindeaza-te!

 

Ionut Bunescu a si scris pe blog. Foarte iute Ionut.

  

Pentru romani, s-a gatat in felul acesta si cu YouTube-ul. Odata cu aceasta lovitura, foarte multi iau in calcul sa isi faca conturi de-o luna pe Deezer sau Spotify.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related