Doua roasturi care vor da, in sfarsit, raspunsul la intrebarea ”Cine-i mai enervant, Velea sau Bendeac?”

Doua roasturi care vor da, in sfarsit, raspunsul la intrebarea ”Cine-i mai enervant, Velea sau Bendeac?”

Dam o definitie sumara pentru aceia care nu sunt familiarizati cu conceptul de roast in comedie. E atunci cand un grup de oameni amuzanti se urca, pe rand, pe scena si fac misto de un altul, care se bucura de notorietate in societate. Poantele nu sunt cuminti, sensibilitatile sunt lasate la usa carciumii, iar calomnia este binevenita.

In State, showurile astea au avut dintotdeauna mare succes. De exemplu, in anii 70-80, emisiunea  lui Dean Martin, The Dean Martin Celebrity Roast, lua la misto celebritati de tot felul. Wilt Chamberlain, Hugh Heffner, Bette Davis sunt doar cateva nume.

La noi, treaba s-a pornit mai greu si numai recent au inceput sa apara comedianti profi si vedete dispuse sa se lase tavalite. Am scris, anul trecut, de exemplu, despre roastul lui Dorian Popa. Nici pana in ziua de azi nu stiu cine este Dorian Popa, dar fiindca evenimentul s-a promovat ca fiind ”Primul roast din Romania”, colegii m-au pus sa scriu despre el. Atunci, Sergiu Floroaia, Adrian Nicolae, Sorin Parcalab si alti showmani amuzanti au dat tot ce aveau mai bun pe scena. 

Bon, suntem in 2018, si urmeaza roastul lui Alex Velea. Velea stiu cine e. Ce nu stiu insa, este cum isi aleg comediantii astia victimele. Consider ca Alex este o tinta destul de la indemana pentru oricine. 

 

Lucrurile devin cu adevarat triste atunci cand observam ca tot in seara lui 8 mai exista un al doilea roast: al lui Bendeac. Saracii comedianti romani: cum sa alegi intre a face misto de Velea si a face misto de Bendeac? E ca si cand ai fi nevoit sa alegi intre parmezan pe paste si ardei la ciorba de burta. ORICE OM NORMAL LE VREA PE AMBELE.

Cele doua showuri au o componenta caritabila, ca sa nu se supere nimeni, deci mergeti, platiti biletul si spuneti-ne cum a fost. Noi suntem la mare in martea aia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related